Női hormon vizsgálat csomag

Mikor érdemes ezt a csomagot választani?

A női hormoncsomagban a ciklusfüggő női nemi hormonokat vizsgáljuk főként vérzési zavarok, menopauza, illetve meddőségi problémák esetén.

Kérjük szakorvosa tételesen határozza meg a kívánt paramétereket, mert a vérvétel ciklushoz kötött, az esetlegesen elmaradt markerek rövid időn belül nem pótolhatóak.

lökéshullám terápia - Koroknai Medical

Legfontosabb tudnivalók a
női hormon vizsgálat csomagról

Mit tartalmaz a csomag?

A ciklusfüggő hormonok szintjét két vérvétellel, a ciklus 3.  (FSH, LH, tesztoszteron, prolaktin, ösztradiol, SHBG) és 21. napján (progeszteron) ajánljuk elvégezni, egyéb esetben szakorvosi javaslat alapján.

Ár: 27.000,- Ft, amely tartalmazza a vérvételi díjat, valamint az ÁFÁ-t.

Hogyan készüljön a vizsgálatra?

A női hormoncsomag vizsgálata nem igényel éhgyomri megjelenést, viszont a mintavétel reggelén javasolt bőségesen folyadékot fogyasztani (szénsavmentes víz) annak érdekében, hogy vénái teltek legyenek.

Miért válasszon minket?

N

Online bejelentkezés

Pár perc alatt könnyedén megnézheti szabad időpontjainkat, kiválaszthatja és azonnal le is foglalhatja az Önnek legmegfelelőbbet.
N

Nincs szükség beutalóra

Megspórolhat egy utat háziorvosához, hiszen mi beutaló nélkül elvégezzük a szükséges vizsgálatokat.
N

Nincs sorbanállás

Nálunk elkerülheti a sokaknak feszültséget okozó hosszú sorbanállást, ami általában megelőzi a vérvételt, így nyugodtabb állapotban kezdődhet a vizsgálat.
N

Eredmény e-mailben

Nálunk nem kell az eredményekért külön visszajönni, hiszen e-mailben mindent elküldünk a páciens által megadott címre.
N

Gyors eredmény

A vizsgálati eredmények többsége gyorsan, 24 vagy 48 órán belül elkészül, melyet rögtön elérhetővé teszünk pácienseink számára.
N

Barátságos környezet

Nálunk otthonosabb, kényelmesebb környezetben veheti igénybe a vizsgálati szolgáltatásokat, rendelőnkben mosolygós munkatársaink fogadják szeretettel.

Pár perc alatt könnyedén megnézheti szabad időpontjainkat, kiválaszthatja és azonnal le is foglalhatja az Önnek legmegfelelőbbet. Ha segítségre lenne szüksége, keressen minket bizalommal.

Koroknai Medical – Magánvérvétel

Az országban három helyen várjuk magánvérvételi szolgáltatásunkkal.

1148 Budapest, Vezér u. 148-150.

1027 Budapest, Margit körút 26.

2400 Dunaújváros, Szórád Márton út 10.

Időpontfoglalás